1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Újabb, kiváló eredmények a nemzetközi 22. WKF Karate Tatami Kupán

csipiek.jpg

A Magyar Tatami Karate Kupa évek óta a hazai versenyek fontos nemzetközi állomása. Idén talán picit kevesebb résztvevő volt, de az ellenfelek ugyanolyan erősek maradtak. Második helyezést ért el Horváth Nóra Virág, míg Kádár Ramóna és Dóka Bence harmadikok lettek.

2016. február 20.-án rendezték a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban a 22. Tatami Kupát. A hat tervezett indulóból ketten nem tudtak részt venni a viadalon. Ágoston Gábornak az előző versenyen szerzett sérülése miatt kellett távol maradnia, Karácsony Vanda pedig sajnos az utolsó pillanatban belázasodott így érthetően nem vállalta az indulást.

Horváth Nóra Virág a saját, junior kategóriáján felül a seniorok +68kg-os, felnőtt csoportjában is elindult gyakorlásként. Első körben a horvát Mrazovic Mihaelát verte 1-0-ra. Majd a szerb Topalovic Varjával egy döntetlen állást követően a Nórit látták jobbnak a bírók, ezzel bejutott a döntőbe. Nóra döntőben is mindent megtett, de a horvát Rehak Laura 2-0 arányban győzött. Nóra itt az előkelő második helyet szerezte meg!

 

Kádár Ramóna a kadet -54kg-os csoportban a szlovén Krajnc Ullával kezdett, akit magabiztosan vert 3-1 arányban. A következő fordulóban a Shindos Rónai Lilivel került össze ahol kikapott 2-0-ra. Lili végül, határozott elszántsággal nyerte a kategóriát így a Rami lehetőséget kapott, ahol élt is vele a 3. helyért való küzdelemben a horvát Sulek Tihana ellen és 3-2 arányban győzött, Rami felállhatott a dobogó 3. fokára.

 

Dóka Bence a junior -61kg kategóriában is elindult gyakorlásként, ahol elsőre a későbbi győztes horvát Kondic Lukával kezdett. Bence nagyot hajtott, de Lukával nem bírt. Luka majdnem minden meccsét 4-5 pontos előnnyel nyerte, látszott rajta, hogy nyerni jött ide. Luka sokszínű, briliáns megoldásokkal szórakoztatta a nézőket. Bence végül a 3. helyért járó küzdelemben a magyar goju-s Krammerer Krisztiánt verte magas pontkülönbséggel. Bence így a jól megérdemelt 3. helyet szerezte meg.

 

Oláh Árpádnak nem sok tapasztalata van nemzetközi WKF versenyekről, a legnépesebb, 25 főt számláló csoportban Lenszki Olexandrával egy kiváló küzdelemmel döntetlen csinált az első körben, de a bírók a horvátot látták jobbnak. Később sajnos kikapott a horvát, így Árpi nem kapott további lehetőséget a bizonyításra. De, elsőre nagyon bíztató volt a szereplése!

Gratulálunk a nagyszerű eredményekhez!

További fotók Kádár Sanyitól itt találhatóak!