1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Túl vagyunk a Wado Országos Bajnokság első fordulóján

IMG_1763.jpg

2015 február 14-15.-én került sor a Magyar Wadokai Karate Szövetség által rendezett, három fordulós bajnokság első fordulójára. Idén egyesületünk is tagja lett a szövetségnek így a helyezések értékesebbé váltak az EB.-re való kvalifikáció miatt.

Kezdjük azzal, hogy idén a WKF versenyszabályok megváltoztak. Ez mindig komoly feladat elé állítja a versenyzőket, bírókat, edzőket egyaránt, hiszen az átálláshoz idő kell. Viszont a versenyek már az új szabályok szerint zajlanak. Ilyenkor természetesen előfordulnak tévedések, hibák, amiket általában tolerálunk is, hiszen megértőknek kell lennünk, látnunk kell, hogy időbe telik, míg a bírók megszokják az új szabályokat. De, hogy a bíró nem látja a tiszta találatokat, amik kétséget kizáróan pontokat érnek, na az komoly hiányosság. Sajnos ezen a fordulón nagyon sok bírói tévedés volt, ami egy picit rányomta bélyegét a verseny hangulatára. Arról nem beszélve, hogy kvalifikációs verseny az Európa Bajnokságra, tehát tétje van. Reméljük, hogy mindenki levonja a megfelelő következtetéseket és a későbbiekben tisztább eredmények születnek.

Ezen a fordulón elért eredményeink ugyan nem látványosak de természetesen elégedettek vagyunk. Ennek több oka is van, az előbb említett bírói tévedéseken felül, számos versenyzőnket egy kategóriával feljebb neveztünk, hogy szokják a nagyobb terhelést a jövőt illetően. Két kiváló, eddig mindig eredményes versenyzőnk sajnos hosszas kihagyás után tért vissza sérülés miatt, így csak a tisztes helytállást vártuk tőlük. Sok súlycsoportot összevontak ahol bizony a plusszosokkal sokkal nehezebb volt jó eredményt elérni. Mindezeket figyelembe véve, panaszra nem lehet okunk, hiszen születtek jó eredmények.

Szombaton az alábbi eredményeket értük el:

   Kata   Kumite
Ágoston Laura Anna       
    2.
Ágoston Gábor Balázs       2.
Karácsony Vanda        2.
Horváth Nóra Virág       3.
Andrási Dávid
    3.    
Dóka Bence       4.
Losó Tamás     4.  
Ceglédi Márk Áron     4.

 

Vasárnap rendezték a kezdő gyerekek versenyét, a kicsik itt kezdhetik tapasztalni a versenyzést és a sikerélmény mindig jó hatással van a lelkesedésükre.

Vasárnap a kezdő gyerekeink az alábbi eredményeket érték el:

   Kata   Kumite
Zun Kolos        3.
    2.
Karácsony Olivér    3.
    2.
Gulyás lili     3.     3.
Kondorossy Csenge
   3.    

 

Szívből gratulálunk versenyzőinknek!

Néhány kép a versenyről:

 

További fotók itt találhatóak!

(köszönjük Mogyorósi Petinek, Ágoston Gabinak, Karácsony Gyurinak és Erának)