1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

17. Tatami WKF Karate Kupa eredményei, egy arany és két bronz

bence_a_dobogon800x.jpg

Számunkra a 2013-as év utolsó versenye a 17. Nemzetközi Tatami WKF Karate Kupa volt, melyet november 23.-án rendeztek. Több mint harminc külföldi klub nevezett még a hazai csapatokon felül. Dóka Bence aranyérmes, Horváth Nóra Virág bronzérmes lett!

Szlovénia, Svájc, Ausztria, Szlovákia, Horvátország, Szerbia, Bosznia és Hercegovina, Ukrajna és Montenegró, mindig kiváló versenyzőkkel érkeznek erre a méltán népszerű viadalra. A több mint 700 induló versenyzőnek igazi kihívás a részvétel, nagyon sok hasznos tapasztalatot tudnak begyűjteni egy erős nemzetközi mezőnyben, az ügyesebbek, szorgalmasabbak még érmet is hozhatnak.

Dóka Bence kiválóan helyt állt az utánpótlás kategóriában. Katában 3. helyet szerezte meg míg küzdelemben kétséget kizáróan, magabiztosan uralta versenyszámát és nyerni tudott. Bence tehetsége már korábban megmutatkozott, most csak megerősítést kaptunk róla és ha kitartással, szorgalommal társítani fogja mindezt akkor még szerezni fog kellemes pillanatokat. Gratulálunk!

 

Horváth Nóra Virág egyre erősebb mezőnyben, egyre jobb formát mutat, nagyszerűen küzdőtt. Most a teljesítménye az előkelő 3. helyre volt elegendő küzdelemben. Az utóbbi néhány versenyen csak egy kicsivel maradt le a jobb helyezésektől, előbb-utóbb a befektetett munka meghozza gyümölcsét. Ez a verseny is igazolt minket, hogy nagyon jó úton halad. Gratulálunk!

 

képek a díjkiosztóról