1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Meghívásos Baráti Házi Bajnokságunk őszi fordulója

DSCF0477.jpg

Házi Bajnokságunk őszi fordulójára 2013 november 9.-én került sor, melyet a Brassó Utcai Általános Iskola Csarnokában rendeztünk. Közel száz gyermek, kezdő karatéka vett részt az eseményen. A sport és egészséges életmódra nevelésen felül a sportszerű magatartásra is hangsúlyt fektettünk.

A Tűzmadár Sportegyesületen felül, a Shindo Sportegyesület, a KONO Karate Klub és a Gankaku Sportegyesület lelkes karatékái is neveztek. Nekik is köszönhetően sikerült egy újabb kiváló, baráti, jó hangulatú versenyt szervezni.

A mozgás megszerettetése mellett, a gyerekek és felnőttek által egyaránt kedvelt tombola sorsolás színesítette a napot, mely sok örömöt és vidámságot hozott, hiszen szép és értékes ajándékok sokasága került kiosztászra.

Köszönjük Sári Henriettnek a verseny szervezésben és lebonyolításban nyújtott munkáját, a felajánlott ajándékokat, köszönjük a bíróknak az egész napos kitartást, a segítséget! Köszönjük minden szülőnek az előkészületekben és a utómunkálatokban nyújtott segítséget! Köszönjük a Brassó Utcai Általános Iskolának a lehetőséget! Köszönjük Mártikáéknak a büfét a sok finomsággal! Köszönjük a részvételt az alábbi kluboknak: KONO KARATE KLUB, GANKAKU SE, SHINDO SE és a TŰZMADÁR SE.

Gratulálunk minden kezdőnek, versenyzőnek, résztvevőnek! Találkozunk újra tavasszal, addig is további eredményes versenyzést, sikereket kívánunk!

további képek itt találhatóak