1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Kiváló eredmények a Wado Magyar Bajnokságon

DSCF1444.jpg

A Magyar Wado Szövetség megbízásából a Nihon Újpalótai SE. rendezett 2012. október 6.-án egy Wado Magyar Bajnokságot. Tizennégyen képviselték klubunkat, Ágoston Laura, Kovács Henrietta, Palicsek Noémi, Ceglédi Márk, Angyal Róbert, Gerlits Dávid, Mogyorósi Bálint, Pomján Diána, Sitku Dorina, Majdán Noémi, Ágoston Gábor, Kovács Márk, Losó Tamás és Andrási Dávid, melyből tizenegyen érmeket hoztak. Az alábbi kiváló eredmények születtek:

  Kata:       Kumite:  
Ágoston Laura              1.hely
Kovács Henrietta
1.hely 2.hely
Palicsek Noémi   3.hely
Angyal Róbert   3.hely
Mogyorósi Bálint
3.hely 1.hely
Pomján Diána 3.hely 1.hely
Sitku Dorina   2.hely
Majdán Noémi   3.hely
Ágoston Gábor   3.hely
Kovács Márk   2.hely
Losó Tamás 3.hely  

 

A nyár óta elkezdtünk egy újabb lépcsőt haladni küzdelmek terén, az edzéseken új praktikákat követve, precíziós gyakorlatokkal igyekeztünk jobbá tenni küzdelmünket. Az új dolgok megértése, begyakorlása még feladatok elé állítja a csapatot, de a mostani versenyen kezdtem látni előjeleit a befektetett munkának.

Formagyakorlattal egyáltalán nem foglalkoztunk a nyár óta, a verseny helyszínén igyekeztünk egymásnak segíteni, ehhez képest meglepő volt a sikeres szereplés.

Küzdelemben szinte kivétel nélkül mindenki nagyon jól szerepelt. Néhányat ki kell emelni.

Mogyorósi Bálint, a nap hőse, meglepetése! Fantasztikusan sziporkázott végig a mezőnyön, 7-8 pontos különbségekkel (7-0, 8-0, 6-0, 5-1) nyerte kategóriáját. Bálint végre jó irányban ült a lovon és azt csinálta amit gyakoroltunk. Egyre magabiztosabban teljesített és a verseny végére azt láttam, hogy végre elhiszi, hogy képes a győzelemre. Ezt a lelkesedést most ápolni kell. Gratulálok, büszke vagyok Rád!

Ágoston Gábor nagyon nagy akadályt szakított át, sosem láttam még így küzdeni, hasonlóan igen, de így sosem. Végre kezdi megérezni a lényeget és a bátorsággal is egyre szorosabb barátságot köt. A 2. küzdelem alatt nagyon erős zúzódást szedett össze ami a 3. küzdelemnél fájdalmasan hátráltatta és elveszítette a döntőbe jutást. Ezek után ami történt, maradandó élmény lesz számomra. Gabi erős akarattal, fájdalmait leküzdve, hatalmasra dagadt lábujjal a 3. helyért oroszlánként küzdve nyert. Olyan határt lépett át, amit csak különleges képességgel lehet. Gabi, meghajlok előtted!

Kovács Márk, szintén kiválóan, egészen a döntőig küzdötte magát. A döntőben nagyon szoros csatában maradt alul, szintén egy sérülést összeszedve, fájdalmán, fáradtságán már nem tudott felülkerekedni, így az előkelő 2. hely jutott egy erős ellenféllel szemben.

Kovács Henrietta, Ágoston Laura és Pomján Diána határozottságukkal hozták a tőlük várhatót.

Minden versenyzőnek gratulálok, a kitartó munka gyümölcse érni látszik! Így tovább!

További fotók a versenyről: ITT