1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Sikeres szereplés a WKF Karate Magyar Bajnokságon

Fénykép0038.jpg

2012. március 24.-én rendezték a XII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos Karate Magyar Bajnokságot melyen a Tűzmadár SE versenyzői is részt vettek. A verseny célja, a magyar bajnoki címek eldöntése.Egyesületünket az alábbi versenyzők képviselték: Andrási Dávid, Csipák János, Gerlits Dávid, Horváth Nóra Virág, Kovács Márk és Pomján Diána. 

Ágoston Laura és Kovács Henrietta az utánpótlás kategóriában próbáltak szerencsét életük első WKF Magyar Bajnokságán. Nem is akárhogy, mindketten a dobogó 3. fokára állhattak fel, Henrietta a -27kg.-osok, Laura a +27kg-osok között bizonyították, hogy tehetségük adott. Edzőjükkel, Fodor Erikával kiváló munkát végeztek. Gratulálunk!

  

 

Andrási Dávid küzdelemben nagyon jól kezdett, összeszedettnek tűnt, de a mérkőzés felénél, idő előtt fáradni látszott és ezt ellenfele jól használta ki.

 

Csipák János is szoros csatában maradt alul, a véghajrában nagyot hajtott, mindent megpróbált, hogy fordítani tudjon de már nem maradt ideje.

 

Gerlits Dávid nagyon szépen debütált élete első WKF versenyén. Első körben „csak” egy mawashival volt jobb az ellenfele, aki egyébként a döntőig menetelt, így Dávid lehetőséget kapott a vigaszágon továbblépni. Élt is a lehetőséggel és nyert egy küzdelmet, ami külön dícséretes. Majd a 3. helyért való küzdelemben sajnos alulmaradt, de így is a kiváló 5. helyen végzett. Elsőre soha jobbat. Gratulálunk!

 

Horváth Nóra Virág, nagyon görcsösen, koncepció nélkül ment előre a saját vesztébe. Ez nem az ő versenye volt. Attól kapott ki az első körben akit a Wado OB.-n játszva, könnyedén legyőzött. Hullámvölgy.

 

Kovács Márk az első körben a Diákolimpia és Budapest Open győztesével került össze, nagyon színvonalas és szoros mérkőzés után értetlenül néztük a 3-2 arányú zászló döntést, hiszen nem volt kérdés, hogy Márk győzött. Végig ő dominált, irányított és akció dúsabb volt. Elvégre a mi fiúnk is WKF Magyar Bajnok és Céghmester Kupa győztes, de úgy látszik az ismertség, név számít. Márk bravúrosan küzdött. Gratulálunk!

 

Pomján Diána már a küzdelmek előtt sziporkázott, tekintete sosem volt ennyire tiszta, magabiztos. Lehetett érezni, hogy most formában van és három nyert mérkőzés után nem volt kérdés, hogy a Diákolimpia Kata Bajnoki cím után Dia megszerzi élete első WKF Karate Magyar Bajnoki címét immáron kumitében! Gratulálunk! Nagyon büszkék vagyunk Rád!

 

Ezzel az eredménnyel, egyesületünk három WKF magyar kumite bajnokkal büszkélkedhet.

Nézzük az eredményeket:

Pomján Diána 1.hely (kumite)  
Ágoston Laura 3.hely (kumite) utánp. kat.
Kovács Henrietta      3.hely (kumite) utánp. kat.
Gerlits Dávid 5.hely (kumite)  

 

Gratulálunk minden résztvevő versenyzőnek!

További fotókat itt találtok