1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Wadokai Magyar Bajnokság 1. fordulóján: 8 arany, 4 ezüst, 7 bronz

2014. március első hétvégéjén rendezték a Wadokai Magyar Bajnokság 1. fordulóját. Szombaton a kezdő fehér öveseink, míg vasárnap a színes öveseink mérhették össze tudásukat. Két magyar bajnokunk nem indult de így is nagyon szép eredmények születtek.

Színes öveseink eredményei:

  Kumite  Kata 
Tóth Noa Beatrix    1.    1.
Palicsek Noémi    3.    1.
Ágoston Gábor    1.   
Mogyorósi Bálint    1.   
Tóth-Palicsek-Fekete         1.
Ágoston Laura    2.    2.
Pintér Dávid    3.    2.
Losó Tamás    2.   
Fekete Fanni       3.

 

Ágoston Gábor töretlenül halad előre, a Diákolimpián elért 2. helyezése után a Wado OB. 1. fordulóját magabiztosan nyerte. Határozottan, magabiztosan nyerte mindhárom küzdelmét, sajnos jobb kezének hüvelykujja zúzódott, reméljük a következő versenyre rendbe jön.

Losó Tamás végre megmerte csinálni azt amit edzésen, elhitte, hogy képes rá és meg is csinálta a dupla mawashi gerit, nagy előrelépés ez a számára. Sajnos Tomi komolyabban sérült egy esésnél, lábfejét zúzta össze, a doki két hét kényszerpihenőre küldte.

Mogyorósi Bálint bátran küzdött, a döntőben majd két fejjel magasabb és jóval erősebb ellenféllel került össze. Súlyos ütéseket, rúgásokat kapott, becsületére legyen, szívósan állta az ütéseket és küzdött de nyerni nem tudott. DE! A verseny után derült fény arra, hogy feljebb, a kadet korosztályba kellett volna nevezni a srácot, így teljesen jogosan kizárták és így automatikusan az első helyre ugrott a Bálint, teljesen megérdemelten!

Fekete Fannit, Moser Melanit és Karácsony Vandát a haladok közé neveztük, hogy szokják a terhelést, nehezebb körülményeket. Mind nagyszerűen helytálltak, érmeket is hoztak. Pintér Dávidot és Palicsek Noémit csak kumitében neveztük a haladók közé. Vandát mindenképpen kiemelném, a kis "törékeny" testével fantasztikusan küzdött a nála jóval tapasztaltabbakkal, bátran, taktikusan, eszét használva, követve utasításaimat nagy örömöt szerzett teljesítménye.

Tóth Noa Beatrix nyerte mindkét versenyszámot az utánpótlásban, Palicsek Noémi szintén maradt az utánpótlásban, kata 1. hely után küzdelemben 3. lett.

Ágoston Laura szépen versenyzett, mindkét versenyszámban a döntőig menetelt ahol a bátaszéki kislányon már nem tudott felülkerekedni.

 

Fehér öveseink eredményei:

  Kumite   Kata 
Györgypál Dominik      3.     1.
Tóth Lea Beatrix     3.     1.
Nagy Ádám       3.
Endrődi Balázs       3.

 

Fodor Erika (1.dan): "Négy fiú és egy lány indult, a fiúknak mind az első versenyük volt. Ez meg is látszott rajtuk, most az elsődleges cél az volt, hogy szokják a versenyzést. A  Nagy Ádám, és a Endrődi Balázs harmadik helyezést ért el katában. A Györgypál Dominik is hasonlóképpen bátortalanul kezdett, de a második és harmadik katája már egyre határozottabb lett, így végül megnyerte a kategóriáját.
Tóth Lea Beatrix segítség nélkül, rutinosan versenyzett, a kata versenyszámot magabiztosan nyerte.
A kumite versenyszám nagy bánatomra a korábbi évektől eltérően volt megrendezve, most nem szedték szét a versenyzőket négyes csoportokra, hanem egyenes ági kieséssel. Ezért sajnos nem lett mindenki érmes. A Vinnai-Bartos Ákos sajnos nem ért el semmilyen helyezést, és érem nélkül ment haza, mert őt katában nem indítottuk. A fiúk közül csak a Györgypál Dominik lett bronz érmes. A Lea nála jóval nagyobbakkal küzdött, és szépen betartotta mindazt, amit mondtam neki, így hét induló közül bronz érmes lett."

Gratulálunk versenyőinknek!

fotók a versenyről

DSCF0131.jpg