1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Fehér öveseink is jól szerepeltek!

pinterdavid.jpg

2013 március 3.-án, a kezdő, fehér öveseink mérhették össze tudásukat a Magyar Wado Országos Bajnokságán. Fekete Fanni, Pintér Dávid, Bosnyák Dávid és Borbély Botond képviselte egyesületünket és nagyon szép eredmények születtek. Eredmények: 4 arany, 1 ezüst, 2 bronz!

1. Fekete Fanni megnyerte a katát, háromszor csinálta meg szépen, erősen. Kumitében egyet nyert és egyet vesztett, végül bronzérmes lett.

 

2. Pintér Dávid Katában kettőt nyert, egyet vesztett, ezüst érmes lett, kumitében az első meccsét fél perc alatt nyolc-nullra nyerte, majd a következőt éppen csak elvesztette, de mivel körbe verték egymást a versenyzők,  a pontokat összeszámolva arany érmes lett.3. Bosnyák Dávid katában kettőt vesztett, és egyet nyert, így bronz érmes lett, kumitében csak ketten voltak és azt az egy meccset kettő-nullra nyerte, arany érmes lett.

4. Borbély Botond végig nagyon szépen katázott, mindháromszor magabiztosan nyert, arany érmes lett. Kumitében is háromszor nyert, második meccsét kilenc-nullra, így kumitében is arany érmes lett. Főleg a lábát használta, a verseny alatt egy ura mawashit is megadtak neki és több jodan mawashit is.

Gratulálunk a szép eredményekhez!

Fotók itt!